Tandemugrást ajándékba? Élmények a magasban!

márc 22, 2022 | Blog

A tandemugrást ajándékba adhatod egy ismerősödnek, aki kedveli a kalandos élményeket! Az ajándékkupont több változatban is meg tudod rendelni tőlünk!

A tavasznak ismét eljött az ideje, nem érdemes hát tovább ülni a négy fal között! Kalandra fel! A kirándulás jó kis program, az utazás népszerű élmény, de nem kell messzire menni ahhoz, hogy valaki megismerje a világ egy új szegletét! Jártál már az égbolt közelében? Mi el tudunk vinni a magasba és megmutatjuk Neked a világnak azt a részét, ahol még biztosan nem jártál! Nem kell messzire menned, csak addig a kecskeméti reptérig, ahonnan indul a felszállás! Hozd magaddal azt az ismerősödet, akit szeretnél meglepni egy közös kalanddal és felrepítünk titeket az égbe!

tandemugrás ajándékba egy olyan meglepetés, ami felér egy utazással. Az ajándék tandemugráshoz nem kell messzire vinned azt, akit szeretnél ezzel az élménnyel meglepni, mégis csillogó szemmel, lelkesen fog visszatérni a talajra! Nemcsak a magasba repítünk titeket, hanem ki is ugrunk veletek a repülőgépből és biztonságban lehozunk a földre. Az ejtőernyős ugrást egy rövid oktatás előzi meg, ahol mindent megtanítunk a biztonságos és élvezetes ugráshoz. A tandemoktatók nem hagynak senkit sem magára és vigyáznak arra, hogy a program végig szabályosan haladjon.

tandemugrás ajándékba egy páros program is lehet, évfordulóra, születésnapra, de még különleges alkalom sem kell egy rendhagyó programhoz! Legyen ez egy izgalmas tavaszi program, aminek a szervezését csak bízd ránk! Gyertek el együtt a kecskeméti reptérre, ugorjatok ejtőernyővel és vessétek bele magatokat egy nagybetűs élménybe!

A tandemugrás ajándékba egy megvásárolt kuponnal kezdődik. Válaszd ki a honlapunkon az ajándékkupont, rendeld meg és mi hamarosan elküldjük a névre szóló utalványt! Ne felejtsd el kiválasztani, hogy milyen csomagra szóló tandemugrás legyen az ajándék! Készülhet fotó, kamerás felvétel vagy csak az ugrás szerepel az árban. Lépj velünk kapcsolatba üzenetben vagy telefonon, ha felkeltette az érdeklődésedet a tandemugrás ajándékba!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by