Tedd próbára bátorságod, kezdődik a szezon!

ápr 25, 2019 | Blog

A téli időszakban az ember hajlamos megkérdőjelezni önmagát a mindennapi stressz hatására, a folyamatos, monoton mókuskerékbe süppedve. Szerencsére itt a tavasz, az ejtőernyős szezon kezdete! Törj ki a szürkeségből, tedd próbára a bátorságod, mutasd meg magadnak és a világnak, hogy képes vagy szárnyalni a magasban – esetünkben szó szerint –, és képes vagy lépéseket tenni önmagadért és a céljaidért.

tandemugrás mára már az egyik legnépszerűbb extrémsporttá nőtte ki magát, és nem csupán azért, mert jó szórakozás, hanem sokan önfejlesztő, terápiás céllal veszik igénybe, emellett céges csapatépítéshez is kerestek már bennünket, de legtöbben a bakancslistájukon pipálgatva jutnak el a tandemugrásig.

Amennyiben minden stimmel, jó hírünk van, kezdődik a szezon, ideje megtervezni az ugrás időpontját. Nem szabad azonban sokáig halogatni, ha már felkerült az ejtőernyős ugrás arra a bizonyos listára, mivel „extrém környezeti hatás” ér minket az ugrás közben, ezért mindig figyelnünk kell a kizáró okokra is, leginkább a korosztályra és az egészségügyi állapotra való tekintettel. A tandemugráshoz nem kell orvosi igazolás, de egészségügyi problémák esetén mindenképp konzultáljunk előzetesen az időpontfoglaláskor.

Elárulunk egy titkot a tandemugrásról: fantasztikus érzés lesz! Szabadesés közben az agyban boldogsághormonok termelődnek az adrenalin hatására; igazi bátorságpróba ez, aminek pozitív hatásait már a 12. századi Kínában is elkezdték vizsgálni. Azóta persze a technika fejlődésével sokkal biztonságosabb lett az ejtőernyőzés és a tandemugrás is.

Tandemugráskor tulajdonképpen az történik, mint egy ejtőernyős ugrásnál, azzal a különbséggel, hogy nem kell elvégezni előtte egy hónapokig tartó tanfolyamot, hiszen erre szakosodott tandempilótáink minden helyzetre felkészülve várják a gyakorlottabb, vagy a teljesen kezdő ugrani vágyókat is. Kimagasló szaktudású csapatunk a legváratlanabb helyzetekre is felkészülve minden pénteken, szombaton és vasárnap várja az érdeklődőket.

Kérdéseiddel, időpontfoglalással kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot! Élvezetes ugrást kívánunk!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by