Ejtőernyős ugrásból lehet életre szóló esemény 2021. 07. 19.

ejtőernyős ugrás

Az ejtőernyős ugrást akár arra is használhatjátok, hogy a levegőben mondjátok ki egymásnak a boldogító igent! Az esküvőket ma már lehet hagyományos keretek között tervezni és vagányabb, extrémebb stílusban is megszervezni. Nem számít furcsának vagy botrányosnak az sem, ha nem a földön, hanem vízen vagy akár a levegőben fogad örök hűséget egymásnak egy pár.

Az ejtőernyős ugrás tehát egy izgalmas lehetőség arra, hogy a jegyespár tagjainak valóban emlékezetes legyen a nagy nap. Miért kellene a konvenciókhoz igazodni, kezdjétek meg a közös életet úgy, ahogyan Ti szeretnétek és onnan, ahonnan Nektek fontosnak számít! Mi szívesen segítünk abban is, hogy a lehető legkülönlegesebb legyen az esküvőtök napja. Kinek ajánljuk, hogy a párjával egy igazi ejtőernyős ugrást hajtson végre és akár a föld felé zuhanva mondja el az esküvői fogadalmát? Azoknak a pároknak lehet ideális az ejtőernyős ugrás, akik valamilyen okból a levegőhöz, a repüléshez kötik a megismerkedésüket vagy egy fontos esemény kapcsolódik ehhez az elemhez.

Az ejtőernyős ugrás nálunk, Kecskeméten, a Matkópusztai repülőtéren történik meg. Keressetek minket bizalommal és érdeklődjetek a részletekről és kérjetek tőlünk részleteket! Az ugráshoz nincs szükség több napos előkészületekre, csak az alapvető tudnivalókat kell átadni a tandemoktatóknak és a gyakorlati tudnivalókkal megismertetni a résztvevőket. Fontos, hogy ne történjen baleset, azért, mert nem tudja valaki, hogyan kell a hevedereket, az ejtőernyőt használni. A z ejtőernyős ugrást nem kell teljesen egyedül végrehajtanotok, mert minden résztvevőt kísér egy gyakorlott és felkészült tandemoktató, aki ügyel arra, hogy minden rendben menjen. Aggodalomra semmi ok, mert esik baja senkinek sem, ha betartja az előírásokat és követi az oktatáson tanultakat.

Tegyétek emlékezetessé a házasságkötésetek első napját és zuhanjatok együtt, kéz a kézben a házasságba a végtelen boldogságig! Amennyiben érdekel Titeket az ejtőernyős ugrás párosan, keressetek minket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!