Tandemugrás Last minute: Ha még idén akarsz ugrani most jelentkezz! 2020. 10. 21.

tandemugrás

Évről évre egyre tovább kitart a jó idő ősszel, így bátran lehet tervezni ebben az időszakban is szabadtéri programokat. Nincsen hőség, az emberek mégsem fáznak kint a szabadban. Ilyenkor sokkal jobb kirándulni, felfedezni a természet szépségeit, azonban a túrázáson kívül más programokkal is érdemes megismerkedni. A kellemes őszi időjárás például a tandemugrásnak is kedvez, ugyanis az élvezetes ugráshoz szintén minden feltétel adott. Amennyiben Te is szeretnél emlékezetes programon részt venni, jelentkezz most tandemugrásra!

Érdemes mihamarabb leadnod a jelentkezésedet a tandemugrásra, ugyanis idén már, a téli időszak beköszönte után nem igazán lesz lehetőség az ugrásra. Csapadékos, fagyos időben nem tanácsos ugrani, mert ilyen körülmények között nem élvezetes a program, ráadásul fennáll az esélye annak is, hogy megfázol a hidegben. Most a jó időt célszerű lesz kihasználni, így egy igazán különleges élménnyel zárhatod az őszi szezont, amire garantáljuk, hogy évekkel később is emlékezni fogsz.

tandemugrás során a legjobb kezekben leszel. Tapasztalt, rutinos szakemberekkel fogsz ugrani, akik minden fontos információról tájékoztatnak a felszállás előtt. Profi felszereléseket használhatsz, így nálunk maximális biztonságban érezheted magad az ugrás során. Ha van a rokonaid, barátaid között olyan személy, akinek mostanában lesz születésnapja, és szeretnéd őt meglepni formabontó ajándékkal, ez esetben is választhatod a tandemugrást. 

Ne csüggedj, ha valamilyen okból kifolyólag lemaradnál idén a tandemugrásról, ugyanis jövőre ismét lesz lehetőség a részvételre. Ha nem akarsz várni, és megkoronáznád izgalmas programmal az őszi időszakot, válassz bennünket mihamarabb! Weboldalunkon nagyon sok információt találhatsz az ugrásról, a programon történő részvétel feltételeiről, árakról. A galériában korábbi ugrások képeit is megtekintheted. Ha szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének a programmal kapcsolatban, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.