A szabadesésről röviden

máj 25, 2018 | Blog

szabadesés a test kezdősebesség nélküli mozgása a gravitációs mezőben, egyéb befolyás nélkül. A definíció szerint tehát a kiugrás utáni pillanatokban még nem érvényesül a klasszikus szabadesés, mert a repülőgép ugyanis halad előre, így a kiugró ejtőernyős eleinte nem függőlegesen zuhan, hanem egy ívet ír le.

Ettől függetlenül mi, ejtőernyősök szabadesésnek hívjuk azt, amikor már nem vagyunk a gép fedélzetén, egészen a nyitás pillanatáig. Ez a legfelszabadítóbb érzés, amit ember átélhet, hiszen körülöttünk a végtelen ég, alattunk pedig nagyon messze a föld; olyan érzés, mintha a semmiben lebegnénk, korlátok nélkül! Véleményünk szerint ezt a semmihez sem hasonlítható érzést minden embernek meg kell tapasztalnia egyszer, mert tudjuk, hogy aki átélte, sosem fogja elfelejteni!

Ha Te is szeretnéd átélni a szabadesés élményét, nem kell mást tenned, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és jelentkezni tandemugrásra! Tandemoktatóink biztonságban lehoznak a földre, de előtte megmutatják neked, hogy miért is olyan népszerű az ejtőernyőzés: a szabadesés, a szabadság miatt!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by