A tandemugrás áráért cserébe még az egészségedre is odafigyelhetsz

márc 14, 2024 | Tandemugrás

A tandemugrás ára befektetés a jobb egészségért. Legyenek felejthetetlen élményeid, vegyél részt az általunk szervezett programon, jelentkezz még ma!

A tandemugrást sokan elsősorban az élményekért választják. Tény, hogy az emberek nem mindennapi lehetőséget vehetnek igénybe. Az itt látott táj, tapasztalt érzések teljesen egyedülállóak, amikre sokan életük végéig emlékezni fognak.

Fontos megemlíteni a programmal kapcsolatban azt, hogy egészségügyi előnye is van annak, ha az emberek bátrak, és átadják magukat a szabadság érzésének. Ennek alapján a tandemugrás árára nyugodtan lehet olyan befektetésként is tekinteni, ami az egészség szempontjából is képes megtérülni.

Mit ad egészségügyi szempontból a tandemugrás?

Magad mögött hagyhatod a stresszt

A téli időszak sokakban nyomott hagyott. A rossz időjárás egyeseket kifejezetten megterhelt, ráadásul még a mindennapok kihívásaival is meg kellett küzdeniük. Mindezen negatív energiák könnyen vezethettek stresszhez, ez pedig rengeteg hátrányt jelenthet, elég csak a csökkent teljesítményre gondolni.

tandemugrás felszabadít, pozitív energiákat ad, így a stresszt teljesen magad mögött hagyhatod. Amikor már fent vagy a levegőben, semmi mással nem foglalkozol, csak az ugrással. A földre érkezve teljesen újjászülethetsz, amire most különösen nagy szükséged lehet a hosszú tél után.

Feszegesd a határaidat!

A tandemugrás ahhoz is jó, hogy feszegesd a határaidat, ezáltal le tudod küzdeni a félelmeidet. Ez egy óriási előrelépés lehet, megbizonyosodhatsz arról, hogy sokkal több van benned, mint gondolnád, ez pedig az önbizalmadat nagy mértékben erősíti.

Javul a kondíciód

Az ejtőernyős ugrás áráért cserébe még egy kiváló izomformáló edzésen is részt vehetsz. Az ugrásnál nagy szükség van az izmokra, ami hatalmas energiákat is éget.

A tandemugrás áráért cserébe sokkal többet kapsz, mint gondolnád, jelentkezz mihamarabb, és alapozd meg nálunk a testi, lelki egyensúlyt!

Honlapunkon bővebb információkat is találsz rólunk. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk a rendelkezésedre.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by