Ejtőernyős tandemugrás, amit muszáj kipróbálnod!

júl 18, 2022 | Tandemugrás

Ejtőernyős tandemugrás, amit nem hagyhatsz ki. Ha szereted a kihívásokat, izgalmas kalandokat, jelentkezz, és szerezz életre szóló élményt!

Vannak olyan emberek, akik szinte egész életükben keresik az izgalmakat, kihívásokat, ugyanis ezek rengeteg pozitív energiával töltik fel őket. Erre sokaknak óriási szükségük van, hiszen csak így tudják átvészelni a mindennapokat. Céljuk az, hogy lehetőleg minél több dolgot kipróbálhassanak, így sosem unatkoznak, élményeik pedig életre szóló, örömteli emléket biztosítanak. Amennyiben Te is hasonló személyiséggel rendelkezel, és bármilyen kalandra nyitott vagy, ajánljuk figyelmedbe a tandemugrást!

Az ejtőernyős tandemugrást kifejezetten olyan embereknek találták ki, akik folyamatosan keresik az izgalmakat az életben. Vitathatatlan, hogy ez egy nem mindennapi kihívás, ahol feszegetheted a határaidat, növelheted az adrenalin szintedet. Sokan nem is gondolnák, hogy ez rengeteg előnnyel járhat. A megnövekedett adrenalin szintnek köszönhetően sokkal jobban fogsz tudni koncentrálni, hatékonyabban végezheted el a feladataidat, továbbá jóval több serkentő oxigén juthat be az agyadba. Még az immunrendszered működését is intenzívebbé teheted a tandemugrás által, ugyanis a magas adrenalin szint doppingolja azt, így még a fertőzésekkel szemben is könnyebben fel tudod venni a harcot. Mindezekből arra következtethetsz, hogyha részt veszel az ejtőernyős tandemugráson, nem csupán életre szóló emlékekkel gazdagodhatsz, hanem még az egészségi, mentális állapotodon is javíthatsz.

tandemugrás olyan lehetőség, amit nem hagyhatsz ki az életben, jelentkezz még ma a programra! Ha van olyan barátod, családtagod, aki szintén kedveli a kihívásokat, izgalmakat, lepd meg őt az ejtőernyős tandemugrással, ajándékkuponunk bármilyen ünnepi alkalmon megállja a helyét. Felkészült szakembereink mindent megtesznek a résztvevők biztonságáért. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by