Ejtőernyős tandemugrás hosszú tanfolyam nélkül!

szept 15, 2021 | Blog

Ejtőernyős tandemugrásban részt vehetsz úgy, hogy nem kell hozzá több alkalmas tanfolyamra feliratkoznod. Amikor valami olyasmibe szeretnél bele kóstolni, amiben egyébként nincsen tapasztalatod, arra fel kell készülni. Az ejtőernyős tandemugrás is ilyen, nem lehet csak úgy fejest ugrani a semmibe, minden biztosító háló nélkül.

Gyere hozzánk tandemugrani, ha nem szeretnél hetekig, hónapokig tanfolyamra járni ahhoz, hogy belekóstolhass a vágyott élménybe! Ahhoz, hogy valami újat kipróbálj, nem kell befizetned egy hosszabb lélegzetű tanfolyamra, mert enélkül is tudod használni a felszerelést. Ne aggódj, mert nem hagyjuk, hogy bármi bajod essen az ejtőernyős tandemugrás közben. Valóban kockázatos lehet kiugrani egy repülőgépből, óriási magasságból és a levegőbe vetni magadat, de ne feledd, hogy nem leszel egyedül! Tandemoktatóink a kezdetektől ott vannak veled, egészen a földet érésig. Nem eshet bajod, ha minden utasítást betartasz, ami elhangzik az ugrás előtt és közben és nagyon figyelsz mindenre, amit a tandemoktató mond neked.

Ne izgulj, ezek után már csak az marad a feladatod, hogy teljes erőbedobással éld át az élményt! Az ejtőernyős tandemugrás előtt tartunk neked egy bemutatót, miközben minden részletre fény derül. Az ejtőernyős tandemugrás során teljes mértékben rábízhatod magadat a tandemoktatóra, aki tudja, hogy mit csinál és már számtalanszor ugrott egyedül vagy ügyfelekkel. Természetesen egy kis gyakorlás sosem árt, neki és neked sem, ezért ugrás előtt kicsit bemelegítetek és megtörténik a teljes felkészítés. Innen már nincs megállás, indulhat a felszállás!

ejtőernyős tandemugrás annyira megtetszett, hogy szeretnél még többször ugrani? Úgy érzed, hogy egyedül is menne? Van egy jó hírünk! Nálunk még tanfolyamot is el tudsz végezni, méghozzá gyorstalpaló fajtát! A gyorsított szabadeső képzésen mindössze néhány nap leforgása alatt önállóan ugrani tudó ejtőernyőst faragunk belőled! Innen már csak rajtad múlik, hogy mennyit ugrasz és gyakorolsz! Az ejtőernyős tandemugrás lehet az új hobbid!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by