Élmény a köbön: így készülj a tandemugrásra

jan 26, 2024 | Tandemugrás

Szeretnél valami újat és izgalmasat kipróbálni? Feldobnád a hétköznapi rutint egy ütős adrenalinbombával? Akkor az ejtőernyős tandemugrás Neked való!

Ha érdekel az ejtőernyős tandemugrás, először is fussuk át nagyvonalakban, mire számíthatsz. Úgy kell elképzelned, hogy egy tapasztalt tandempilótával együtt ugrasz ki a repülőgépből és közös ernyővel szálltok le a földre. Az irányítás tehát a pilótáé, ő a felelős a biztonságos landolásért, így Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezed az élményt, no meg a kilátást. Nem mellesleg ez egy nagyszerű módja annak, hogy belepillants az ejtőernyőzés alapjaiba.

Ejtőernyős tandemugrás

A tandemugrás több, mint életre szóló élmény!

A tandemugrás lehetővé teszi, hogy megtapasztald a szabadság és a kaland érzését. Egyértelmű, hogy ez olyan élmény, amelyet soha nem fogsz elfelejteni, és amelyről mindig szívesen mesélsz majd másoknak is. Emellett azonban a személyes fejlődésedre, sőt, képzeld csak el, ha a szenvedélyeddé válik, hosszú távon az egészségedre nézve is vannak előnyei. Nézzünk meg ezek közül néhányat:

  • Stresszcsökkentés: A tandemugrás teljesen elvonja a figyelmedet a mindennapi problémákról, segít, hogy a jelenre koncentrálj. Az ugrás során felszabaduló endorfinok és dopaminok javítják a hangulatodat, és csökkentik a szorongásodat.
  • Önbizalomnövelés: Bizony olyan dologról van szó, amit nem sokan mernek megtenni, de ha Te igen, akkor joggal lehetsz büszke magadra. Az ugrás után úgy érezheted, hogy képes vagy bármire, amit eltervezel, ez pedig motiválhat a céljaid elérésében.
  • Egészségjavítás: A tandemugrás a testedre is jótékonyan hat, az előtte és közben átélt izgalom növeli a szíved és a tüdőd teljesítményét, javítja a vérkeringésedet. Ha pedig beleszeretsz és ejtőernyőssé válasz, erősödnek az izmaid, javul az egyensúlyérzéked.

Hogyan készülj fel, hogy még többet hozz ki belőle?

Ha elhatároztad, hogy kipróbálod az ejtőernyős tandemugrást, akkor érdemes néhány dologra figyelned, hogy az élmény még annál is klasszabb legyen, mint amilyennek most gondolod. Íme néhány tipp, ami segíthet:

Öltözz kényelmesen és praktikusan

Bár kapni fogsz egy speciálisan erre tervezett ugróruhát, úgy öltözz az ugráshoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. A legjobb választás valami laza és sportos viselet. A cipő ennél sokkal fontosabb, ez feltétlenül legyen kényelmes, zárt és stabil, egy egyszerű sportcipő éppen megfelel a célnak. Ezen felül kapni fogsz ez ugrószemüveget, az sem gond, ha egyébként szemüveges vagy, rajtad lehet a sajátod is.

Ejtőernyős tandemugrás

Figyelj a tandempilóta utasításaira

A tandemugrás során a legfontosabb, hogy figyelj a tandempilóta utasításaira és kövesd azokat pontosan. A helyszínen részletesen el fogjuk mondani Neked, hogy mit kell tenned az ugrás előtt, alatt és után, tudni fogod azt is, hogyan kommunikálj a levegőben. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van, még az ugrást megelőzően átbeszéljük, így teljesen magabiztosan vághatsz bele a kalandba.

Élvezd ki a legjobban az élményt

Nem mindennapi élmény vár Rád a magasban, ezért érdemes kihasználnod minden pillanatát. Próbálj meg nem aggódni a biztonságod miatt, hiszen a tandempilótád gondoskodni fog róla, bízz benne. Lazulj el, élvezd a súlytalanság és a sebesség érzését, gyönyörködj a kilátásban. Legfőképp pedig igyekezz az emlékezetedbe vésni mindent, ami történik, ha gondolod, kérj fotót, videót is az ugrásról, hogy vissza tudd nézni.

Ha szeretnél valami igazán fantasztikusat átélni, jelentkezz ejtőernyős tandemugrásra! Garantáljuk, hogy nem fogod megbánni a döntésedet és életre szóló emléket fogsz szerezni. Várjuk megkeresésed!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by