Ne kételkedj, éld át a tandemugrást!

máj 31, 2023 | Blog

Ha érdekel a tandemugrás, kételyeid is lehetnek, és talán a környezeted is lehetetlen kérdésekkel bombáz, de ezeket jobb elfelejteni. Hidd el, életed kalandjára készülsz!

Rutinos tandemes csapatként bennünk a szikrája sem merül fel annak, hogy talán nem olyan jó ötlet kiugrani egy 3500 méteres magasságban szárnyaló repülőgépből, hiszen pontosan tudjuk, hogy minden egyes ugrás nagybetűs élmény. Ám amíg az ember nem éli át, sokféle dolog motoszkálhat a fejében, ezért most szeretnénk eloszlatni a kételyeket, amik talán eddig Téged is visszatartottak ettől az életre szóló élménytől.

Nem, nem kísérted a sorsot. Ez az egyik legfrusztrálóbb gondolat, ami felmerülhet, azonban annak, hogy csak a lehetősége is felmerül valami komolyabb problémának, csak az lehet az oka, hogy még nem ismered az ugrásbiztonság részleteit. A tandemugrás egyáltalán nem azoknak való, akik lemondtak az életükről, sokkal inkább azoknak, akik szeretnék kiélvezni és különleges élményekkel megtölteni annak minden pillanatát.

Nem, nem vagy adrenalinfüggő. Bár egészen biztosan akadnak olyanok is, akik azért ugranak újra és újra, mert úgy érzik, anélkül élni sem tudnának, valójában az extrém élethelyzeteket vadászók helyett csupa megfontolt ember jelentkezik tandemugrásra. Ami biztos, hogy veszélyről szó sincs, az adrenalintermelés a szervezeted természetes reakciója, aminek csak pozitív hatását fogod érzékelni, például kiélesedik a látásod.

Nem, nem vagy túl öreg hozzá. Sokak szerint az ejtőernyős ugrás a fiatalok privilégiuma, és egy bizonyos kor után egyszerűen már nem való az embernek a kaland. Persze vannak bizonyos egészségügyi feltételek és maximális korhatár is, valójában kevés olyan eset van, amikor jobb kihagyni az ugrást. Szerintünk az élményekhez senki sem túl koros, képzeld csak el, milyen vagány lenne mondjuk a tinédzser gyerekeddel együtt átélni egy ilyen élményt!

Nos, mit gondolsz, igent mondasz egy fergeteges adrenalinbombára? Ha meggyőztünk, jelentkezz bátran, Téged is várunk a reptéren, de ha úgy érzed, akad még kérdésed, akkor is keress fel minket, örömmel segítünk!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by