Repülés ajándékba: gyerekkori álmok megvalósítása tandemugrás ajándékutalvánnyal!

nov 20, 2019 | Blog

Kisgyerekként a legtöbbünk fejében szöget üt a gondolat: vajon milyen lehet repülni, könnyű szárnyakon vitorlázni a szelek szárnyán. A földhözragadt lét sokunkat ábrándozásra késztet és vágyakozásba taszít. Bárcsak megtapasztalhatnánk a repülés katartikus élményét, és nem kellene többet a gyerekkori fantáziákra hagyatkozni! Persze repülőgépen a legtöbben már utaztunk, de természetesen ennek az élménynek kevés köze van a repülés egyedi tapasztalatához. Gyerekként nem tehetünk mást, csak a gravitációval dacolva és a csodában bízva kísérletezünk magasabb és kevésbé magasabb helyekről leugrani. Felnőttként már tudjuk, hogy ez nem működik, viszont egy tandemugrás ajándékutalvány már annál inkább!

Ha Neked is van olyan ismerősöd, aki már rengetegszer elmesélte, hogyan próbálkozott gyermekként ezer és egy módon a repüléssel, akinek már az oviban is a madár volt a jele és akit nem tántorít el a veszély sem, akkor az Ő ajándékán már nem kell gondolkodnod! A tandemugrás ajándékutalvány egy olyan meglepetés lesz, amire mindig emlékezni fog, pláne akkor, ha még nem került ejtőernyő közelébe.

Még van időd, hogy az ünnepek előtt gondoskodj a világ legizgalmasabb meglepetéséről és megvásárold előre a tandemugrás ajándékutalványt. A tandemugrás ajándékutalványon természetesen szerepel a megajándékozott neve, az utalvány tartalma és az időpont egyeztetéshez szükséges elérhetőségek. Jó, ha tudod, hogy minden eshetőségre felkészültünk, tehát nálunk nem jár rosszul senki sem, ha meggondolja magát az ugrást illetően. A tandemugrás ajándékutalványt igényelned kell, de fizetni csakis akkor fogsz, ha már a helyszínen vagytok azzal, akinek a nevére szól az utalvány. Tehát, ha valami miatt mégsem kerül sor az ugrásra, akkor sem kell pénzkidobásként elkönyvelned az ajándékot és annak sem lesz lelkiismeretfurdalása, aki kapta, de mégsem használta fel.

tandemugrás ajándékutalvány tehát egy bombabiztos ajándék, érdemes felvenned az ajándék listádra! Ha mégis lennének kérdéseid, keress fel minket bizalommal válaszokért a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by