Tandemugrás ajándékba, karácsonyra is!

nov 29, 2023 | Ajándékkupon

A tandemugrás egy lenyűgöző és izgalmas élmény, amelyet sokan választanak – és akár ajándékba is adhatod!

Mivel közeledik a karácsony, már mindenki az ajándékokon töri a fejét, ám ez a legtöbb esetben nem egyszerű. Persze mindenki ismer olyanokat, akik már szeptemberben vagy még korábban letudták az ajándékvásárlást, ám a legtöbben még csak ilyenkor kezdenek el valamilyen apróságot keresni, remélve, hogy a szeretteik legalább egy kicsit örülni fognak neki.

Ajándékötletekkel tele ilyenkor az internet, hiszen a cégek ilyenkor lényegesen többet költenek reklámra, ám többnyire vagy felesleges, vagy túlságosan drága termékekről van szó, amelyek „nem mutatnának jól a fa alatt”. A legjobb ajándék a könyv, ahogy a mondás tartja, ám tulajdonképpen az is emlékeket és élményeket nyújt – miért is ne adnál akkor már élményt, sőt, egyenesen felejthetetlen élményt?

tandemugrás ajándékkupon

Tandemugrás ajándékkupon: miért érdemes adni?

Különleges élmény: A tandemugrás ajándékkupon egy különleges és emlékezetes ajándék lehet azok számára, akik szeretik az extrém élményeket, vagy szeretnének új dolgokat kipróbálni. Ez egy olyan élmény lesz, amelyet a megajándékozott sosem felejt majd el.

Kihívás és a szabadság érzése: Az ejtőernyős ugrás kihívást jelenthet azoknak, akik szeretik a határaikat feszegetni és új dolgokat kipróbálni. A szabadság érzése, amikor az ember a levegőben zuhan, lenyűgöző élményt nyújt.

Egyedi ajándék: Az ajándékkupon formájában adott tandemugrás egyedi és figyelemre méltó ajándék lehet, amely megmutatja a megajándékozott számára, hogy gondosan választották ki az ajándékát, és fontos, hogy ő valami különlegeset kapjon – és esélyes, hogy ilyet mástól nem is fog kapni!

Emlékek és élmények: Az ejtőernyős ugrás során átélt élmények, illetve az erről készült fotók és videók örökre megmaradnak, és nem csak a megajándékozott emlékezetében. Ez a különleges ajándék életre szóló emlékeket adhat.

tandemugrás ajándékkupon

Tandemugrás ajándékkupon: vásárlás és felhasználás

A tandemugrás ajándékkuponokat nálunk tudod megvásárolni, akár személyesen, akár online, de inkább az utóbbit javasoljuk, hiszen egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb – különösen most, a karácsony előtti ajándékvásárlási láz közepette.

A tandemugrás ajándékkupon szólhat fix időpontokra vagy akár szabadon választható időpontra is, amit majd a megajándékozott dönthet el.

Tanácsaink a megajándékozott személy számára

Fontos az előkészületek megtervezése. Érdemes egyeztetni velünk, hogy mikor és hogyan történik az ugrás, valamint milyen előkészületek szükségesek hozzá. A tandemugrás ajándékkupon felhasználása során az egész ugrási folyamatban részt veszel, beleértve a felkészülést és magát az ejtőernyős ugrást is. Az ugrás során egy tapasztalt tandemugróval élheted majd át életed egyik legnagyobb élményét.

Összefoglalás

A tandemugrás ajándékként izgalmas és felejthetetlen lehet azok számára, akik szeretik az extrém élményeket és a kalandokat. A szabadesés felejthetetlen, az ajándék pedig egyedi és különleges lesz. A megajándékozott személy hálás lesz, hogy megtapasztalhatja azt szabadságot, amit csak az ejtőernyősök – és persze a madarak – szoktak. Fontos azonban a biztonság és az előzetes információgyűjtés, hogy az ajándék valóban örömteli és biztonságos élménnyé váljon a megajándékozott számára.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged a tandemugrással kapcsolatban, illetve, ha szeretnél karácsonyra szeretteidnek tandemugrás ajándékkupont vásárolni, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by