Tandemugrásra szóló ajándékutalvánnyal meglepheted szeretteidet! 2018. 10. 18.

Tandemugrásra szóló ajándékutalvánnyal meglepheted szeretteidet!

Egy kapcsolatban sok alkalom adódik arra, hogy a szerelmesek meglepjék, megajándékozzák egymást: ott vannak a születésnapok, a karácsony, vagy a házassági évforduló is. Természetesen egy jelentékeny együtt töltött időtartam után már egyre nagyobb kihívás olyan ajándékot adni a másiknak, amivel örömet okozunk, ami igazi, személyre szóló, nem pedig unalmas és semmitmondó. Néha érdemes egy kicsit extrém vonalon gondolkodni, és olyasmit is kipróbálni, amire egyébként nem gondolnánk elsőre. Ilyen ötlet lehet például a tandemugrás is. Miért jutna bárkinek az eszébe ilyesmit ajándékozni szíve egyetlen szerelmének, ha csak azért nem, hogy megijessze? Közelítsük meg egy kicsit más oldalról!

A tandemugrás egy fantasztikus eszköze lehet annak is, hogy megtartsuk a szikrát egy kapcsolatban. Tudjuk, hogy sosem szabad elkényelmesedni és ellustulni, folyamatosan táplálni kell a tüzet. Ezt úgy is el lehet érni, hogy olyan programokat szervezünk, amiket addig még soha, olyan dolgokat próbálunk ki, amiket addig még soha. Ilyen lehet a tandemugrás is. Ugyan a szezonnak ősszel már vége, és ugrani legközelebb már csak tavasszal lehet, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy tandemugrásból egy ígéretes meglepetés.

Keress fel minket bizalommal, és rendelj ajándékutalványt egy igazán pezsdítő programhoz! Ajándékozd meg kedvesedet, vagy vásárolj mindkettőtöknek egy-egy ugrást! Éljétek át, hogy milyen az, amikor az ég és föld között vagytok, milyen a szabadesés semmivel sem összehasonlítható élménye! Természetesen egy percig sem lesztek veszélyben, az ajándékkuponok biztonságos élményeket tartogatnak, hiszen minden tandemugrást tapasztalt tandemoktatókkal hajtunk végre, akik ügyelnek arra, hogy semmilyen probléma ne merülhessen fel!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet ajándékkuponjaink iránt, lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és tájékozódj a részletekről! Örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésére a tandemugrással kapcsolatban!