Tandemugrás – ajándékozz élményt!

dec 21, 2023 | Ajándékkupon

Tandemugrás ajándékkuponnal bármikor meglepheted szeretteidet, nem csak karácsonykor – még különleges alkalomra sincs szükség hozzá!

Közeledik a karácsony, amikor szeretnénk meglepni szeretteinket valami különlegessel. Az ünnepek egyik legfontosabb része az, hogy boldogságot és emlékezetes pillanatokat oszthassunk meg azokkal, akik fontosak számunkra. Az ajándékok kiválasztása azonban gyakran jelent kihívást, különösen akkor, ha valami egyedit és felejthetetlent szeretnénk adni.

Ebben az évben azonban ne gondolkozz hagyományos ajándékokon! Mi lenne, ha valami igazán különlegeset, izgalmasat és életre szóló élményt adhatnál? A tandemugrás pontosan ilyen lehetőség – egy kaland, amely örökre emlékezetessé teszi az ünnepeket!

Mi is az a tandemugrás?

A tandemugrás egy lélegzetelállító élmény, amely lehetővé teszi, hogy bárki átélje az ejtőernyős ugrás izgalmát és szabadságát anélkül, hogy előzetes tapasztalatra vagy képzésre lenne szüksége. Ebben az élményben egy profi, képzett tandempilótával együtt ugrasz, és mindenben rábízhatod magad, neked csak élvezned kell az ugrást.

Az élmény nagyon egyszerű, de mégis hihetetlenül biztonságos. Miután megkapod a szükséges rövid tájékoztatást és instrukciókat, felkészülsz az ugrásra, és amikor elértek a megfelelő magassághoz, a tandemoktatóval együtt ugrást hajtotok végre, az ejtőernyő nyitása után pedig lenyűgöző siklásban érkeztek vissza a földre.

Tandemugrás ajándékba

Miért érdemes tandemugrást ajándékozni?

A megajándékozott személynek a tandemugrás nem csupán egy egyszerű ajándék, hanem egy olyan élmény, amit soha nem felejt el. Ez egy lehetőség arra, hogy átéljen valami teljesen újat és izgalmasat, emellett megtestesíti a szabadság és a határok feszegetésének érzését is.

A karácsonyi ajándékozás alkalmával az emberek gyakran választanak tárgyi ajándékokat, mint ruhák, elektronikai eszközök vagy kozmetikumok, azonban ezek az ajándékok idővel feledésbe merülnek, és elveszítik értéküket. Ezzel szemben az élmények örökre megmaradnak az emlékezetünkben, és sokkal gazdagabbá teszik az életünket.

Miért éppen a tandemugrás?

A tandemugrás nem csak egy bivalyerős adrenalinlöketet és a szabadság érzését kínálja, hanem egy olyan biztonságos és szervezett élményt is nyújt, amelyet bárki élvezhet a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. Az ehhez szükséges felszerelés és a szakértő instruktorok biztosítják a maximális biztonságot, így a résztvevők teljes nyugalomban élvezhetik az élményt.

Tandemugrás ajándékba

Ajándékozz élményt idén!

Ha idén valami igazán emlékezeteset szeretnél adni a családtagjaidnak, barátaidnak vagy szeretteidnek, akkor gondolj a tandemugrásra, mint ajándékra! Cégünk tandemugrás ajándékkuponokat is kínál, amelyek ideálisak karácsonyi ajándékként.

Rendeld meg tandemugrás ajándékkuponjainkat, és tedd emlékezetessé az ünnepeket! Ajándékozz élményt és légy részese annak a boldogságnak és izgalomnak, amit egy tandemugrás nyújthat! Bízz meg bennünk, mi pedig segítünk olyan élményt adni ajándékként, ami örökre a legfontosabb emlékek között marad!

Azonban ne feledd, hogy nem csak a karácsony az egyetlen alkalom az évben, amikor ajándékot adhatsz szeretteidnek! Bármikor, akár a nyár közepén is érdemes lehet felkeresni bennünket, és megnézni a Földet a magasból – hidd el, egészen más látványt nyújt, mint karácsony környékén!

Karácsonyra adj olyan élményt, amit soha nem felejtenek el! Olvass bővebben a témáról weboldalunkon, ha pedig kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és találkozzunk minél hamarabb!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by