Tandemugrás ajándékutalvány 18. születésnapra? Naná!

jún 22, 2023 | Ajándékkupon

A tandemugrás ajándékutalvány bármilyen alkalomra remek választás, de 18. születésnapra biztos, hogy nem találsz ennél vagányabb meglepetést!

Te még emlékszel, milyen érzés volt elérni azt a bűvös életkort, amikortól már hivatalosan és visszavonhatatlanul felnőtt lettél? Akár csak néhány évvel ezelőtt volt, akár évtizedek választanak el tőle, akár szűk körben ünnepeltél, akár hatalmas bulit csaptál, biztos, hogy Számodra is meghatározó volt, amikor a betöltötted azt a bizonyos 18-at.

A felnőtté válás kapujában az ember úgy érzi, hogy bármire képes. De vajon arra is, hogy kiugorjon egy 3500 méteres magasságban szárnyaló repülőből? Nos, a Te életedben ez talán már örök rejtély marad, de valakinek, aki közel áll a szívedhez, még megadhatod a lehetőséget, hogy bebizonyítsa a világnak és persze saját magának, hogy tényleg nincs előtte lehetetlen.

Mert valami különleges ajándék mindenképpen kijár az ünnepeltnek, nem igaz? Akkor pedig miért ne lehetne az egy olyan, igazán felejthetetlen élmény, mint amilyen a tandemugrás? Nehéz elképzelni különlegesebbet, amint amikor az ember szabadesés közben súlytalannak érzi magát, aztán hirtelen minden elcsendesül és egy egészen új nézőpontból csodálhatja meg a várost.

Ha tandemugrás ajándékutalvánnyal leped meg egy családtagod vagy egy barátod, múlandó tárgyak helyett ezt az életre szóló élményt adhatod neki. Persze felmerülhet a biztonság kérdése, hiszen mégiscsak egy extrém dologról van szó, és bizonyára nem szeretnél kockáztatni. Emiatt azonban csöppet sem kell aggódnod, hiszen profi pilótákkal és korszerű felszereléssel fogjuk várni az ifjú kalandort, így a szülőket is biztosíthatod arról, hogy minden rendben lesz.

Egyetlen dolgot mégis javasolnánk, ha tandemugrást adsz ajándékba, ez pedig az, hogy ne feledd, ami nincs fent a közösségi oldalakon, az nem is létezik! Ez persze hatalmas túlzás, de annyi biztos, hogy az ünnepelt büszkén mutogatná az ugrásról készült felvételeket, arról pedig Neked kell döntened, hogy milyen módon örökítsük meg a legjobb pillanatokat.

Mit szólsz, jöhet a tandemugrás ajándékutalvány? Ha tetszik az ötlet, itt a honlapunkon máris leadhatod a rendelésedet!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by