Tandemugrás ajándékutalvány karácsonyra!

nov 16, 2021 | Ajándékkupon

Tandemugrás ajándékkupon karácsonyra. Válassz valóban formabontó meglepetést, nyűgözd le családtagodat, barátodat különleges, felejthetetlen élménnyel!

A karácsonyi ajándékvásárlás sokaknak óriási kihívást okozhat, legfőképp akkor, ha olyan személyeknek választanának meglepetést, akiknek mindenük megvan. Számukra nagyon nehéz valóban hasznos, nélkülözhetetlen dolgot vásárolni. Egyesek szeretnék elkerülni, hogy olyan ajándékot válasszanak, amire a másik félnek egyáltalán nincs szüksége. Ilyenkor érdemes elgondolkozni azon, hogy tárgy, elektronikai eszköz helyett inkább valamilyen élménnyel lepje meg az ember a családtagját, barátját. Amennyiben Te is ezt az utat választanád, és szívesen lennél formabontó, ajánljuk figyelmedbe a tandemugrás ajándékkuponunkat!

tandemugrás ajándékutalvánnyal garantáltan lenyűgözheted hozzátartozódat, barátodat, hiszen erre biztosan nem fog számítani. Ebben a formában igazán különleges, felejthetetlen dologgal lepheted meg a másik felet. A tandemugrás ajándékkupon tökéletes annak a személynek is, akinek megvan mindene. A programon izgalmas, örömteli pillanatokat élhet át. Az élményeket évekkel később sem fogja elfelejteni, és szívesen fog visszagondolni a formabontó karácsonyi ajándékára. A tandemugrás ajándékutalvánnyal egy csapásra megoldhatod a karácsonyi ajándék kérdését. Ez esetben elfelejtheted a heteken át tartó ötletelést, velünk sokkal könnyebb készülni az ünnepre.

Válaszd a tandemugrás ajándékkupont, amihez nálunk egyszerűen hozzájuthatsz. Fontos, hogy a vásárlás előtt tájékozódj a tandemugrás részleteiről weboldalunkon, ugyanis van pár kritérium, amiknek az ugróknak meg kell felelniük. Például a szív és érrendszeri betegségek, epilepszia kizáró okok lehetnek a részvétellel kapcsolatban. A felső korhatár hatvan év! A megvásárolt kupont később is be lehet váltani, így akár tavasszal is részt lehet venni az ugráson. Amennyiben kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by