Tandemugrás ajándékutalványainkkal adrenalindús emlékeket szerezhetsz!

okt 7, 2020 | Blog

A téli hónapok végét szinte mindenki alig várja már. Jöjjön a jó idő, és végre szabaduljunk ki a négy fal közül, hogy új, izgalmas dolgokat próbálhassunk ki. A tandemugrás például egyedülálló lehetőség azoknak, akik az idei nyarat szeretnék feldobni egy igazán felvillanyozó élménnyel.

Nem szeretnél egyedül ugrani, hiszen még sosem csináltad, és ez egyébként is egy olyan élmény, amit együtt szeretnél valakivel megélni, aki fontos a számodra? Nagyon egyszerű a képlet. Vásárolj tőlünk egy tandemugrás ajándékutalványt, és ajándékozz meg vele valakit, akiről sejted, hogy nem esik rögtön hanyatt ijedtében az utalvány láttán és az ugrás gondolata elindítja benne az adrenalin áramlását. Egy ilyen ajándék nem érkezik minden nap csomagolópapírba bújtatva, az biztos! A tandemugrás ajándékutalvány szédületes élményt biztosít Neked és a partnerednek is, olyat, amit biztosan nem fogtok egy unalmas nyár emlékei közé száműzni.

tandemugrás ajándékutalványt minden további nélkül megkapod, amennyiben mindketten megfeleltek azoknak az alapvető feltételeknek, amiket az ugrókkal, jelentkezőkkel szemben támasztunk. Amennyiben megfeleltek az olyan elvárásoknak, mint a megfelelő súly, a korhatár, illetve az ugráshoz szükséges egészségi állapot, akkor már csak egyetlen dolgotok maradt. Ki kell választanotok azt az időpontot, amikor a tandemugrás ajándékutalványt fel szeretnétek használni. Keressetek fel minket, és egyeztessetek időpontot kollégáinkkal! Az ugrás napján felkészült tandemugró mutatja meg az alapvető teendőket, és mondja el a tudnivalókat. Nem érhet semmi baj, ha odafigyeltek és a kísérőre bízzátok magatokat.

A nyár legpezsdítőbb élménye vár rátok, amit a levegőben fogtok átélni! Ezt nem mondhatja el magáról mindenki, nem is meri mindenki bevállalni, hogy egy repülőből a mélybe veti magát. Tudjuk, hogy vannak, akik meggondolják magukat, ez teljesen rendben van. Éppen ezért nem kell a tandemugrás ajándékutalványt azonnal kifizetni, csak a helyszínen, amikor már az ugrás megtörténik. A tandemugrás ajándékutalványról kérdezz minket elérhetőségeinken!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by