Tandemugrás árainkról

máj 24, 2018 | Blog

Mindenkinek vannak a saját bakancslistáján olyan élmények, amiket legalább egyszer ki szeretne próbálni, amiknek a kipróbálásával saját határait feszegetheti, és életreszóló élményeket is szerezhet. Te is tervezed, hogy kipróbálod a tandemugrást, mert mindig is szerettél volna ejtőernyőzni?

Fordulj hozzánk bizalommal, és valósítsd meg álmaid egy profi csapat közreműködésével! Ha hozzánk fordulsz, nem kell attól tartanod, hogy csalódni fogsz, és attól sem, hogy úgy érzed majd, az egész csak ablakon kidobott pénz volt! Törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink ár-érték arány szempontjából is kifizetődőek legyenek, ezért olyan árszabással dolgozunk, ami mindenki számára elérhető. A tandemugrás és ejtőernyőzés saját részre és ajándékba is nagyszerű választás, izgalmas, emlékezetes élmény mindenkinek; ehhez mérten igyekszünk a tandemugrás árainkat is alakítani és magas színvonalon levezényelni minden egyes ugrást.

Tájékozódj ejtőernyőzés árainkról és szolgáltatásainkról a honlapunkon, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by