Tandemugrás: elindult az idei szezon!

ápr 21, 2022 | Blog

Az ejtőernyős ugrás szezonja elkezdődött, ne maradj le Te sem az izgalmas kalandról! Jelentkezz, és ajándékozd meg magad felejthetetlen pillanatokkal!

Most, hogy beköszöntött a tavasz, egyre többen szeretnének valamilyen kültéri programon részt venni. A kirándulások, biciklis túrák, különböző parkok látogatása sokaknál szóba jöhetnek, azonban vannak olyanok, akik extrémebb élményre vágynak. Szívesen választanának nem mindennapi lehetőséget a kikapcsolódáshoz, ahol igazán felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak. Amennyiben Te is ehhez a táborhoz tartozol, kedveled a kihívásokat, és szívesen feszegetnéd a határaidat, válaszd az ejtőernyős ugrást!

tandemugrás maximálisan megfelel az elvárásaidnak! Ez egy kiváló tavaszindító program, amit garantáltan nem fogsz elfelejteni, évekkel később sem. A tandemugrásnak elindult az idei szezonja, így most folyamatosan tudnak jönni hozzánk az érdeklődők. Ebben az időszakban csodálatosak a növények, ébred a természet. A tandemugrásnál nem mindennapi környezetben gyönyörködhetsz a tavaszi tájban, nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget. A programon tapasztalt, gyakorlott szakemberek vesznek részt, akikkel maximális biztonságban érezhetik magukat a résztvevők. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy örömteli pillanatokat élhess át, és százszázalékban át tudd magad adni az ejtőernyős ugrásnak. Mielőtt jelentkeznél, érdemes tájékozódnod a feltételekről, ugyanis például egészségügyi állapotod is befolyásolhatja azt, hogy részt vehetsz-e a programon. A kellemetlenségek elkerülésének érdekében olvass utána a legfontosabb információknak!

Gyere el hozzánk, vegyél részt a tandemugráson, és szerezz felejthetetlen emlékeket! Honlapunkon bővebben is olvashatsz a programról. Ha különleges ajándékot választanál családtagod, barátod születésnapjára, házassági évfordulójára, akkor is gondolj ránk, ugyanis az ajándékkuponunkkal lehetőséged van másokat is meglepni. Ha kérdezni szeretnél, vagy jelentkeznél, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by