Tandemugrás kézikamerával és fotókkal: örökítsd meg az utókor számára ezt a különleges pillanatot!

febr 5, 2020 | Blog

tandemugrásról a legtöbben azt gondolnák, hogy a különleges pillanatok éveken át megmaradnak, azonban ez nem minden esetben igaz. Az ugrás pillanatára egyesek még évekkel később is tisztán vissza tudnak emlékezni. Mások annyira fokozott állapotba kerülnek ilyenkor, hogy szinte a földet érés után térnek magukhoz, így pedig nagyon nehéz bármit is visszaidézni a programból. Nekik gyakran komoly kihívást jelent elmesélniük barátaiknak, rokonaiknak, hogy mit éltek át a tandemugrásból. Ha Te is szeretnél tandemugráson részt venni, de tudod magadról, hogy fokozott állapotod után nehezen emlékszel vissza a történésekre, válassz bennünket az ugráshoz, mert mi megörökítjük a pillanatot!

tandemugrást kézikamerával rögzítjük és fotókat is készítünk, amennyiben erre igényt tartasz. Az ugrást az elejétől a végéig felvesszük és fényképezzük, így a felvételekkel a kezedben már nem jelenthet kihívást visszaemlékezni a különleges pillanatokra. Az elkészült képeket, videót évekkel később akár gyermekeidnek és unokáidnak is megmutathatod, ők pedig teljesen lenyűgözve fogják nézni az anyagokat. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy minden ember másképp él meg lényeges pillanatokat, fontosnak tartottuk, hogy kézikamerás és fotós megörökítést is biztosítsunk. Profi felszereléssel dolgozunk, biztos lehetsz benne, hogy a tandemugrásodról igényes, minőségi anyagok fognak születni. A lehető legrövidebb időn belül a rendelkezésedre bocsájtjuk a képeket, hogy minél hamarabb tisztán visszaemlékezhess a programra.

Örökítsd meg az utókor számára a tandemugrásodat, ehhez válaszd ki kínálatunkban a megfelelő csomagot, ami tartalmazza a felvételek elkészítését! A fotók kiválóan fognak mutatni a család közös fényképalbumában. Ha szeretnél jelentkezni tandemugrásra, vagy ajándékkártyát vásárolnál, esetleg kérdéseid lennének az ugrással kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by