Tandemugrás még a tavalyi árakon: előzd meg az áremelést, foglalj időpontot most!

aug 23, 2019 | Blog

tandemugrás manapság egyre több ember figyelmét kelti fel, ugyanis, aki részt vesz rajta, sohasem fogja elfelejteni azt az élményt, amit az ugrás során szerzett. Több cég is biztosít tandemugrást, különböző, a tavalyi árakhoz képest némiképp magasabb áron. Természetes, hogy az érdeklődők a kínálatból a legkedvezőbb árú tandemugrást szeretnék megtalálni. Ha Te is régóta gondolkozol azon, hogy részt vennél tandemugráson, vagy megajándékoznál egy családtagot, barátot felejthetetlen élménnyel, de még nem találtad meg ehhez a kedvező lehetőséget, válassz bennünket!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan keresik a kedvező árú tandemugrás lehetőségeket, a mi díjainkat továbbra is a tavalyi árak határozzák meg. A célunk ezzel az, hogy teljesen megszűnjenek a határok, és így részt tudjanak venni azok a személyek a tandemugráson, akik régóta vágynak erre. Tavalyi kedvező áraink a kreatív, formabontó ajándékozást sem akadályozzák: ha élménnyel lepnél meg családtagot, barátot, munkatársat, nem szabad kihagynod ajánlatunkat!

Ezt a kedvező lehetőséget mindenképp meg kell ragadniuk az érdeklődőknek, ugyanis tavalyi tandemugrási áraink nálunk is hamarosan változnak. Természetesen törekszünk a megfizethető árakra, viszont az emelés nálunk sem elkerülhető.

A kedvező árak mellett a kiváló időjárás is amellett szól, hogy ne halogasd túl sokáig a tandemugrást, hiszen a nyár vége az egyik legjobb időpont ehhez a programhoz. Ősszel egyre jobban romlani fog az időjárás, így előfordulhat, hogy a kitűzött helyett más időpontot kell keresni az ugráshoz.

Ne halaszd tovább a tandemugrást, előzd meg az áremelést, használd ki ezt a kedvező lehetőséget, foglalj időpontot most, hogy még a tavalyi árainkért cserébe vehess részt az emlékezetes programon! Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél időpontot foglalni tandemugráshoz, ajándékkupont vásárolnál, vagy csak kérdésed van, keress bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, bármivel kapcsolatban!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by