Tandemugrás még a tavalyi árakon: siess, le ne maradj a kedvező lehetőségről!

szept 9, 2019 | Blog

tandemugrást manapság több vállalkozás is biztosítja azok számára, akik életre szóló, nem mindennapi élményre vágynak. A tandemugrással kapcsolatos árak cégenként váltakoznak, a legtöbb ember pedig mindenképp olyan ajánlatot keres, amivel kedvező árért cserébe vehet részt az ugráson. Sajnos mostanság igencsak nagy kihívás megtalálni ezeket az ajánlatokat, ugyanis áremelkedés történt több helyen is, így emiatt sok érdeklődő lemond a tandemugrás élményéről. Ha Te valóban kedvezményes áron szeretnél részt venni tandemugráson, nem kell tovább kutatnod a vonzó ajánlatért, ugyanis mi még mindig a tavalyi árakon biztosítunk felejthetetlen élményeket!

Nekünk nagyon fontos, hogy minél több ember számára kedvezményes áron elérhetővé tegyük a tandemugrást, ezért még mindig nem növeltük árainkat. A döntésünket tovább erősítette az ősz beköszönte: az évszak minden szempontból ideális a tandemugráshoz, ebben az időszakban rengetegen próbálják ki az ugrást, köszönhetően a kellemes időjárásnak. A tavalyi árak megtartásával így még lehetőséged van idén ősszel kedvező feltételekkel részt venni tandemugráson.

Mielőtt élnél a lehetőséggel, és jelentkeznél, fontos, hogy mindenképp mérd fel egészségi állapotod! Bizonyos kritériumoknak meg kell felelniük a jelentkezőknek, ugyanis ellenkező esetben a testi épségedet kockáztathatod.

A tavalyi áraknak köszönhetően nem kell lemondanod a tandemugrásról, így felejthetetlen élménnyel gazdagodhatsz az idei ősz folyamán. Kezdd izgalmas programmal az őszi időszakot, ne maradj le kedvező árainkról, használd ki a lehetőséget, hogy még a tavalyi árainkon vegyél részt tandemugráson! Gyere el a családdal, barátokkal, vagy ajándékozz élményt, hiszen most valóban megéri tandemugrással meglepni az ünnepelt hozzátartozókat is! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz tandemugrásra hozzánk, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Amennyiben kérdéseid lennének, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by