Tandemugrás: szenzációs élmény és adrenalinlöket a magasban!

szept 21, 2023 | Tandemugrás

A páros tandemugrás lehetőséget nyújt minden kíváncsi és bátor szellemű kalandornak, akik egy felejthetetlen élményre vágynak a magasban.

Az ejtőernyős ugrás mindig is azoknak szólt, akik készek kilépni a komfortzónájukból, illetve azoknak, akik az izgalmas és lélegzetelállító élményeket keresik. Az alábbiakban bemutatjuk a páros tandemugrást, ami garantáltan emlékezetes pillanatokat okoz, és átvesszük, mi történik, ha Te is részt veszel ebben az életre szóló kalandban!

Tandemugrás: az adrenalinlöket lélegzetelállító pillanatai

A tandemugrás a legegyszerűbb és legnépszerűbb módja az ejtőernyős ugrásnak, amelyben egy tapasztalt tandempilóta segítségével élheted át a szabadesést. Ez az élmény alkalmas mindenkinek, legyenek akár korábbi ejtőernyős tapasztalatai vagy sem.

Az első lépés az ejtőernyős tandemugrás során az instruktorral való találkozás és a rövid oktatás, amin kötelező részt venned. Az instruktor részletesen bemutatja az ejtőernyő használatát, és elmagyarázza, hogy hogyan kell viselkedni a szabadesés során. Ezután felkészülsz a repülésre, majd biztonságban kiugrasz, és megtapasztalod a szabadesés élményét.

A kilépés után következik a zuhanás, amikor a légáramlatok között szinte repülsz. Az adrenalinszinted az egekbe szökik, és a szépséges panoráma látványával együtt egy olyan érzést tapasztalsz meg, amit máshol nem lehet. Amikor elérkezik az idő, az instruktor biztonságosan kinyitja az ejtőernyőt, és lassú ereszkedéssel leszálltok a földre.

A páros tandemugrás nem csak egy hihetetlen élmény, de egyúttal lehetőség arra is, hogy megtapasztald az ejtőernyőzés világát egy profi segítségével, maximális biztonságban.

Ejtőernyős tandemugrás

Miért válaszd az ejtőernyős tandemugrást?

Biztonság: Az ugrás maximálisan biztonságos, mivel egy tapasztalt és képzett ejtőernyős instruktor vezet, aki a repülés során felügyeli az eseményeket, és gondoskodik róla, hogy minden a tervezett módon történjen.

Kaland: A páros tandemugrás egyedülálló és lenyűgöző kalandokat ígér, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni. Az érzés, amikor kiszállsz a repülőből, és megtapasztalod a szabadesést, páratlan és felejthetetlen.

Panoráma: Az ejtőernyős ugrások fantasztikus kilátást kínálnak. A magasból nyíló panoráma elképesztő és szemet gyönyörködtető, ami „beleég a retinádba”.

Emlékek: Az ejtőernyős tandemugrás tökéletes alkalom arra, hogy különleges emlékekkel gazdagodj. A fényképek és videók – amelyek az ugrás során készülnek rólad és a többi résztvevőről – segítségével megörökítheted az élményt, és később újra átélheted azt, bár persze a hatalmas adrenalinlöket nélkül.

Ejtőernyős tandemugrás

Mire számíthatsz a tandemugrás után?

Vannak, akik az ejtőernyős tandemugrást követően sosem térnek vissza – egyszeri élmény, amit nem szeretnének megismételni –, ám ők vannak kisebbségben. A legtöbb résztvevővel többször is találkozunk, és közülük sokan választják az ejtőernyőzést, mint olyan extrém sportot, amit a későbbiekben egyedül is szeretnének űzni.

Válaszd Te is a páros tandemugrást, és szerezd meg azt adrenalinbombát és felejthetetlen élményt, amit csak az ejtőernyős ugrás során érhetsz el! Ha ajándékot keresel, akkor is érdemes elgondolkodnod az ejtőernyős tandemugráson, hiszen ajándékutalványt is vásárolhatsz tőlünk, sőt, akár Te is együtt ugorhatsz a megajándékozni kívánt szeretteddel!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged az ejtőernyős tandemugrással kapcsolatban, illetve, ha szeretnél időpontot egyeztetni, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by