Te mire költöd a tandemugrás árát?

jún 22, 2023 | Tandemugrás

A tandemugrás árából sok mindent vehetnél, de miért választanál egy újabb tárgyat, ha helyette meglepheted magad egy élménnyel, amit sosem fogsz elfelejteni?

Bizonyára Te is keményed megdolgozol a pénzedért, és nem szeretsz mindig csak a számlákra és egyéb kötelező költségekre gondolni, amikor megkapod a jól megérdemelt fizetésed. Azért dolgozol nap mint nap, hogy olykor Magadra is tudj költeni, és nem is gondolnád, mennyi múlik azon, hogy a tárgyakat vagy inkább az élményeket választod. Mi az utóbbira szavazunk, és szeretnénk megmutatni Neked is, hogy mit nyerhetsz, ha így döntesz!

Amikor vásárolsz valamit, ott az a kellemesen bizsergető érzés, hogy igen, megszerezted, amire vágytál, csakhogy ez az érzés, hiába olyan intenzív, meglepően gyorsan elillan. A helyzet az, hogy az anyagi javakhoz nagyon könnyű hozzászokni, ezért hosszú távon ürességet hagynak maguk után, és ha valamit kipipáltál, szinte biztos, hogy legközelebb megpróbálod felülmúlni, így örök körforgásba kerülsz.

Ezzel szemben, amikor egy igazán különleges élményben van részed, annak az emléke örökre megmarad. Nem csökken az értéke és soha, senki nem veheti el Tőled, hiszen mélyen legbelül őrzöd. Akár hiszed, akár nem, az ilyen, örömteli élmények az identitásunk részévé válnak, meghatározzák a gondolkodásmódunkat és azt, hogyan reagálunk a minket körülvevő világra. Az élmények ráadásul mindig egyediek és abszolút megismételhetetlenek.

Nos, akkor jöhet egy jó kis tandemugrás? Nálunk 100% adrenalin és 100% biztonság vár, vagyis semmi okod kételkedni abban, hogy jól jársz, ha legközelebb erre költöd a félretett pénzed. Érdemes egy rövidke összehasonlítást is végezned, nézd csak meg, mennyibe kerül például egy új telefon, aztán fusd át a tandemugrás árakat. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy mindig csakis élményekre érdemes fordítanod a pénzed, de akad, amikor ez a legjobb, amit tehetsz.

Nézz szét honlapunkon, ha érdekel a dolog, nézz meg néhány kedvcsináló fotót és videót, ha pedig döntöttél, keress minket bátran és mondj igent az életre!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by