Váltsd élményre a tandemugrás árát!

okt 31, 2023 | Tandemugrás

A tandemugrás ára abszolút jelentéktelen ahhoz képest, hogy egy életre szóló élményre számíthatsz cserébe. Íme néhány jó ok, hogy végre belevágj!

Ha épp otthon üldögélsz a kedvenc foteledben és azon morfondírozol, milyen programokkal üsd el az időt a közeljövőben, talán nem a tandemugrás lesz az első, ami eszedbe jut. Az biztos, hogy valóban nem átlagos időtöltésről van szó, és bár egy szuper élménynek bármikor van helye az életben, érthető, ha mégis úgy érzed, majd akkor mondasz igent rá, ha lesz egy jó okod. Úgyhogy most hoztunk párat, hátha akad köztük olyan, amit magadénak érzel:

  • Elértél egy fontos mérföldkövet: A személyes célok elérése és szakmai sikerek mind okot adhatnak arra, hogy megjutalmazd magad, mégpedig olyasmivel, amire később is emlékezni fogsz, így a motiváció is meglesz.
  • Nem békélsz meg többé a tériszonyoddal: Mindig is féltél a magasságtól és emiatt már lemaradtál egy csomó klassz élményről? Akkor itt az idő, hogy a kezedbe vedd az irányítást és legyőzd a félelmed.
  • Túlestél egy szakításon: Ahelyett, hogy keseregnél a múlton, fogd fel úgy, hogy minden vég valaminek a kezdete, és nyisd meg életed új fejezetét egy fergeteges élménnyel. Ez a tökéletes orvosság szerelmi bánatra.
  • Meg akarsz szabadulni a kontrolltól: Ha zavar, hogy mindig irányítani akarod az életed eseményeit, jobb, ha megtanulod, hogy erre nincs mindig szükség. Az ugrás garantáltan jó tanár ebben, hisz semmi esélyt nem ad a kontrollra.
tandemugrás árak

Persze mindezeken túl jó ok lehet egy születésnap, egy diplomaosztó, egy előléptetés, egy eljegyzés, de akár még egy előrehozott nyugdíjba vonulás is. A lényeg, hogy találj okot a tandemugrásra, hiszen ha mindig csak halogatod, könnyen lehet, hogy végül lecsúszol az élményről. A lehető legrosszabb, ami idős korodban történhet Veled, ha mindig arra kell gondolnod, mi mindent hagytál ki, ahelyett, hogy felidéznéd a nagy pillanatokat újra és újra.

Csak az idő legyen jó, a többi nem számít

Ha már jelentkeztél, mindössze egy dolog lehet, ami meghiúsítja az ugrást; ha az időjárás nem kegyes hozzád. Persze ebben az esetben sem kell végleg lemondanod a programról, maximum el kell halasztanod és kapsz egy kis plusz időt, hogy felkészülj lélekben. Az időjárásról mindenesetre ejtenünk kell pár szót, hogy tudd, mire számíthatsz, mert ez az egyetlen dolog, amivel még mi sem tudunk előre tervezni.

Ahogy egy átlagos napon, a tandemugrásod nagy napján is az számít ideálisnak, ha derült az ég és legfeljebb enyhén fúj a szél. Bár az előrejelzés jó alap ahhoz, hogy nagyjából tudjuk, mire lehet készülni aznap, mindig az aktuális időjárási viszonyokhoz kell igazodni, vagyis az ugrás előtti utolsó pillanatokban is ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e. Innentől pedig máris adja magát a kérdés, hogy mi a helyzet akkor …

tandemugrás árak

… ha esik az eső? Ha szélcsendes idő van, egyszerűen csak szemerkél egy kicsit, az még nem jelent veszélyt a biztonságra nézve, maximum egy kicsit bizseregni fog az arcod, mivel a sebesség miatt egész más érzést váltanak ki a bőrt érő esőcseppek.

… ha fúj a szél? Na ez a kritikus pont, hisz bizonyos szélerősséggel simán elbírnak a profi tandempilóták, viszont akkor, ha adott helyzetben úgy ítéli meg az oktatód, hogy rizikót jelenthet a szél ereje, addig nem lesz ugrás, míg meg nem változik az idő.

Most, hogy már ismered a legrosszabb forgatókönyvet, igazán mindenre fel vagy készülve, de ha akadna még valami, amiben bizonytalannak érzed magad, keress minket bátran és tedd fel kérdéseidet. Szívesen segítünk Neked mindenben, és továbbra is azt javasoljuk, ne gondolkodj azon, hogy mire költsd a tandemugrás árát, hanem inkább találj egy jó okot és ugorj fejest az élménybe. Várunk szeretettel!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by