Ejtőernyős képzés az ugrás igazi rajongóinak! 2021. 12. 13.

ejtőernyős képzés

Az ejtőernyős képzésen napok alatt valódi ejtőernyőst faragunk belőled is! Szeretnél végre önállóan ugrani? Gyere hozzánk tanulni egy átfogó tanfolyamon!

A szabadeső képzés lehetővé teszi, hogy minden jelentkező extra rövid idő alatt megszerezze azt elméleti tudást, valamint a szükséges gyakorlati minimumot, amire szüksége van ahhoz, hogy ejtőernyős lehessen valakiből.

Az ejtőernyős képzésünk az AFF vagyis az Accelerated Freefall elveit követi és a modern ejtőernyős oktatási alapokra épül. Tehát nem kell amiatt aggódnod, hogy nem lesz elég az a tudás, amit velünk szerzel meg és amiatt sem kell fájnia a fejednek, hogy esetleg nem vagy velünk biztonságban. A képzésen ellenőrzött, biztonságos ejtőernyőket, illetve felszerelést használunk minden alkalommal és olyan biztosító készüléket is viszünk magunkkal a levegőbe, ami automatikusan pót ejtőernyőt bont, amikor szükség van arra.

Az Accelerated Freefall ejtőernyős képzésben profi oktatóink készítenek fel az összes vizsga szintre és biztosítják a személyre szabott oktatást is. Nem Te vagy az első, sem pedig az utolsó azok között, akik ezt a tanfolyamot választják, azért hogy később önállóan ugorhassanak ki egy repülőgépből.

Az ejtőernyős képzés hatékony, gyors, biztonságos, úgy dolgozták ki, hogy kockázat nélkül el lehessen végezni azt. Az elméleti képzést követi a gyakorlati oktatás, aminek során kilenc szinten kell végig haladni a leendő ejtőernyősnek. Az ejtőernyős képzésen az orvosi alkalmasság is előfeltétel, de ha minden megvan és a vizsga is sikerült, akkor már nincs akadálya annak, hogy az ejtőernyős képzés teljes sikerrel záruljon a tanuló számára.

Még nem tudod, hogy mibe fektesd az energiáidat? Szeretnél valami kalandosba belefogni és izgalmasban részt venni? Az ejtőernyős képzést Neked találták ki, ha kedveled a hatékonyságot és a látványos eredményeket is örömmel üdvözlöd. Az aktuális képzésről érdeklődj nálunk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! A csapatunk Neked is megtanítja majd, hogyan legyél jó ejtőernyős!